Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730779007

Amistoso (Int., RC) 730779007 Información oficial sobre el partido 730779007 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Rascapanzas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rascapanzas F.C.' en el partido 5 - 0 I carbonari soccer team Alineación oficial del equipo 'I carbonari soccer team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rascapanzas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rascapanzas F.C.' en el partido 4 - 0 I carbonari soccer team Alineación oficial del equipo 'I carbonari soccer team' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rascapanzas F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Corria el minut 31 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sergio Cendrer, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): RAS va aconseguir el 2 - 0 quan Gerardo Freixes va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Zacarías Esquerdeiro es va introduir dins la defensa central al minut 48, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): RAS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Javier Fagúndez va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): RAS va augmentar la diferència quan Costel Jichici no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergio Luque Marin va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Massimo Parton va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a RAS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sergio Cendrer, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Massimo Parton al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Zacarías Esquerdeiro va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

I carbonari soccer team