Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730778860

Amistoso (Int.) 730778860 Información oficial sobre el partido 730778860 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Mila Esportiu Alineación oficial del equipo 'Mila Esportiu' en el partido 1 - 1 Weil City Alineación oficial del equipo 'Weil City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mila Esportiu Alineación oficial del equipo 'Mila Esportiu' en el partido 1 - 0 Weil City Alineación oficial del equipo 'Weil City' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mila Esportiu

Goles Goles

  • 120 Minuto 28 (Gol de falta): Eportiu va agafar avantatge al minut 28 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Gotzon Aritxederra fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 13 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ignacio Eidocaín va rebre molts aplaudiments. Al minut 13 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Weil City

Goles Goles

  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Weil sabia com jugar al contraatac, i al minut 42, Thomas-Werner Moßhammer va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Weil va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ingo-Wilhelm Raas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Weil van sortir al contraatac al minut 73, però Gerd Manoch va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Weil sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ingo-Wilhelm Raas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 78 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerd Manoch de Weil va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.