Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730778720

Amistoso (Int., RC) 730778720 Información oficial sobre el partido 730778720 en Hattrick

27.03.2024 17:45:00

Steaua Red Star Alineación oficial del equipo 'Steaua Red Star' en el partido 4 - 0 Custom Team Alineación oficial del equipo 'Custom Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steaua Red Star Alineación oficial del equipo 'Steaua Red Star' en el partido 4 - 0 Custom Team Alineación oficial del equipo 'Custom Team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua Red Star

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jorge Vicioso va treure un córner llarg cap al segon pal que en Gicu Gălăţanu, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jorge Vicioso es va introduir dins la defensa central al minut 30, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jorge Vicioso va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Ihor Varshavskyi de Steaua va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 8 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Hektor Rondeau va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14, Jorge Vicioso gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mario Francolino va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Chee Yun Kian una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 22, però una magnífica aturada de Mario Francolino va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hektor Rondeau va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gicu Gălăţanu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 53, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Petrea Bulan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Hektor Rondeau gairebé va marcar per a Steaua des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Chee Yun Kian, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gicu Gălăţanu de Steaua va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Custom Team