Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730778700

Amistoso (Int.) 730778700 Información oficial sobre el partido 730778700 en Hattrick

26.03.2024 19:15:00

Robur F.B.C. 84 Alineación oficial del equipo 'Robur F.B.C. 84' en el partido 1 - 5 1.FC LaufmitderBall Alineación oficial del equipo '1.FC LaufmitderBall' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Robur F.B.C. 84 Alineación oficial del equipo 'Robur F.B.C. 84' en el partido 0 - 4 1.FC LaufmitderBall Alineación oficial del equipo '1.FC LaufmitderBall' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Robur F.B.C. 84

Goles Goles

  • 100 Minuto 85 (Gol de falta): Arno Op de Beeck va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 5 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Luigi Callegari va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de F.B.C. que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

1.FC LaufmitderBall

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Jons Ozols que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Branislav Anokić va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 0 - 2 per a LaufmitderBall.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Fredl Sedlacek va aprofitar un error defensiu al minut 39, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a LaufmitderBall.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Salva Garcerà va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pier Luigi Pasqui, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Cesarino Di Gabriele, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Andrzej Ołownia no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): LaufmitderBall quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Branislav Anokić va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Cesarino Di Gabriele va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Branislav Anokić, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Branislav Anokić quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Cesarino Di Gabriele, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fredl Sedlacek de LaufmitderBall va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.