Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730778688

Amistoso (Int., RC) 730778688 Información oficial sobre el partido 730778688 en Hattrick

27.03.2024 10:50:00

NovaGensis Alineación oficial del equipo 'NovaGensis' en el partido 3 - 1 Grendel Alineación oficial del equipo 'Grendel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
NovaGensis Alineación oficial del equipo 'NovaGensis' en el partido 0 - 4 Grendel Alineación oficial del equipo 'Grendel' en el partido
Tiene bastante suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NovaGensis

Goles Goles

  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de NovaGensis va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Thomas Reuss, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Thomas Reuss de NovaGensis aconseguir un gol al minut 22 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan NovaGensis va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Paris Muralt des de dins de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Beni Meyrat de NovaGensis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raymond Oertli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Grendel

Goles Goles

  • 163 Minuto 13 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 13 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Pajtim Glanzer marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Grendel que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Neil Mather, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Cristiano Galati de Grendel, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 47, en un 1 contra 1 amb el porter, però Fabrizio Forestieri va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Neil Mather des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Grendel creava perill des de la dreta al minut 63, però en Fabrizio Forestieri, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Clément Dufosse desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Laurenţiu Isaicu quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Pajtim Glanzer quasi redueix la diferència al marcador al minut 83, però una gran estirada d'en Fabrizio Forestieri va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.