Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730778404

Amistoso (Int., RC) 730778404 Información oficial sobre el partido 730778404 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Racing Ska Club Alineación oficial del equipo 'Racing Ska Club' en el partido 2 - 4 Antani Forever Alineación oficial del equipo 'Antani Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing Ska Club Alineación oficial del equipo 'Racing Ska Club' en el partido 2 - 1 Antani Forever Alineación oficial del equipo 'Antani Forever' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,4 % 2,1 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Ska Club

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Francisco Alberto Cirieño de Racing va aconseguir igualar el partit al minut 40, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Raúl Pedrero va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Racing empatava el partit, 2 a 2, al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Yurretauria va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Pedrero va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53, Raúl Pedrero arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 es va veure una gran oportunitat per a Racing per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mario Vicioso, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Raúl Pedrero va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aaron Viñolas de Racing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Antani Forever

Goles Goles

  • 135 Minuto 32 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Marco Vagnarelli va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Forever va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Giancarlo Zullo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 170 Minuto 107 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Tomasz Daros al minut 107 va permetre a Forever prendre avantatge per 2 - 3.
  • 183 Minuto 108 (Gol por la derecha): Al minut 108, Forever va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Giancarlo Zullo, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Marco Vagnarelli de Forever, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 92, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giuliano Santarelli de Forever va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.