Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730778360

Amistoso (Int., RC) 730778360 Información oficial sobre el partido 730778360 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido 2 - 1 Portos F.C. Alineación oficial del equipo 'Portos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido 5 - 0 Portos F.C. Alineación oficial del equipo 'Portos F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Energie Cotbus

Goles Goles

  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Energie, atacant per l'esquerra al minut 53, va aprofitar el magnífic llançament de Haritz Ozkoidi per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vincenzo Cavalcanti, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Energie.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Energie va ser a punt de marcar al minut 9, quan el seu jugador Haritz Ozkoidi va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Joan Pol Serdà del Energie ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Energie va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Haritz Ozkoidi en un 1 contra 1 amb el porter Pablo Echarri, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Energie va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vador Gelmà ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Field Nkhetani va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Pablo Echarri va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Caetano Suevos. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Portos F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Marvin Revueltas va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 72 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"