Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730778208

Amistoso (Int.) 730778208 Información oficial sobre el partido 730778208 en Hattrick

27.03.2024 21:55:00

Tazonde FC Alineación oficial del equipo 'Tazonde FC' en el partido 1 - 2 Vampis F.C. Alineación oficial del equipo 'Vampis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tazonde FC Alineación oficial del equipo 'Tazonde FC' en el partido 2 - 0 Vampis F.C. Alineación oficial del equipo 'Vampis F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tazonde FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Als 91 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Tazonde va acabar amb la pilota als peus de Buka Egbo que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Tazonde per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Constantin Eckhard va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucílio Villaverde de Tazonde la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Vampis F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 54 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Vampis eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 54, Philipp Schrems va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): En Miguel Ángel Monárdez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Vampis, un peu providencial d'en Jo Hofkens va situar el 0-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Vampis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Efrem Revés va quedar-se sol davant el porter Tristão de Moura, però aquest va poder aturar el xut.
  • 209 Minuto 70 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Philipp Schrems van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Buka Egbo a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Vampis van sortir al contraatac al minut 72, però Jo Hofkens va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.