Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730778126

Amistoso (RC) 730778126 Información oficial sobre el partido 730778126 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

Real Internationale Boys Alineación oficial del equipo 'Real Internationale Boys' en el partido 0 - 3 White Widow F.C. Alineación oficial del equipo 'White Widow F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Internationale Boys Alineación oficial del equipo 'Real Internationale Boys' en el partido 0 - 3 White Widow F.C. Alineación oficial del equipo 'White Widow F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Internationale Boys

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Jaime Albalá de Internationale va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Alberto Velasco Manrique es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

White Widow F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 19, quan Jaimy Christiaens va posar els visitants WhiteWidow per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 26 en Waldemar Bodeck va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Filemón Ruiz de Alda podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Quentin Bouyssou va augmentar l'avantatge de WhiteWidow a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Internationale. La jugada d'estratègia del WhiteWidow per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Filemón Ruiz de Alda va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): WhiteWidow va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Waldemar Bodeck va quedar-se sol davant el porter Pedro Díaz-Perona, però aquest va poder aturar el xut.
  • 287 Minuto 18 (Ocasión tiro lejano): El WhiteWidow se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 18, en Waldemar Bodeck va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, José Luis March es va quedar sol davant del porter, al minut 34. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.