Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730777924

Amistoso (Int., RC) 730777924 Información oficial sobre el partido 730777924 en Hattrick

27.03.2024 18:05:00

FC_Kielce Alineación oficial del equipo 'FC_Kielce' en el partido 4 - 2 piruleta azul Alineación oficial del equipo 'piruleta azul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC_Kielce Alineación oficial del equipo 'FC_Kielce' en el partido 2 - 1 piruleta azul Alineación oficial del equipo 'piruleta azul' en el partido
Tiene suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC_Kielce

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del FC_Kielce s'esgargamellaven dempeus per esperonar Adrian Szrejber que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 28 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a FC_Kielce va ser Chris Smeets.
  • 105 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Piotr Przybysz va descol·locar totalment la defensa contrària i Simeon Toimela no va perdonar i va marcar el 3 - 2.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Piotr Moskieł de FC_Kielce va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): FC_Kielce va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ireneusz Sianowski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juha Porri.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): Al minut 86, Olaf Malorny gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

piruleta azul

Goles Goles

  • 174 Minuto 7 (Gol de penalti): Al minut 7 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Bjørn Nordahl va llençar el penal ras arran de pal.
  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Als 34 minuts de partit, Mikko Kiviharju de piruleta va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el piruleta sortien al contraatac. La falta llançada per Bjørn Nordahl va sortir força alta sense massa perill.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Kosti Olkkola de piruleta no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tor Hanssen de piruleta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Ángel Garrido Ochando de piruleta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.