Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730777529

Amistoso (Int., RC) 730777529 Información oficial sobre el partido 730777529 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Circuit de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Circuit de Catalunya' en el partido 6 - 2 Zabłocie Alineación oficial del equipo 'Zabłocie ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Circuit de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Circuit de Catalunya' en el partido 4 - 0 Zabłocie Alineación oficial del equipo 'Zabłocie ' en el partido
Tiene suerte 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Circuit de Catalunya

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Catalunya prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Víctor Sáenz González va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Catalunya va aconseguir el 2 - 0 quan Víctor Sáenz González va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Víctor Sáenz González va augmentar l'avantatge de Catalunya a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, Catalunya va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Víctor Sáenz González, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Catalunya va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pedro Medina Almeida va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Catalunya i així augmentar el marcador a 6 - 2 als 71 minuts de joc. Mentre en Ferenc Baldauf el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Wojciech Paździorek al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ferenc Baldauf va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 55 quan Malo Ribeiro Pidal de Catalunya gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Zabłocie

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Chidinma Ukuta de Zabłocie va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.
  • 151 Minuto 54 (Gol por el centro): Zabłocie van mostrar una bona compenetració quan al minut 54 van reduir diferències a 4 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Edmund Glomb va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Jarosław Ziółkiewicz de Zabłocie va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Chidinma Ukuta de Zabłocie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jarosław Ziółkiewicz de Zabłocie va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".