Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730777207

Amistoso (Int.) 730777207 Información oficial sobre el partido 730777207 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Futbol Club Chicos Pizarra Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Chicos Pizarra' en el partido 1 - 1 Timisoara Olympic F.C. Alineación oficial del equipo 'Timisoara Olympic F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Futbol Club Chicos Pizarra Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Chicos Pizarra' en el partido 0 - 3 Timisoara Olympic F.C. Alineación oficial del equipo 'Timisoara Olympic F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Chicos Pizarra

Goles Goles

  • 190 Minuto 14 (Gol de falta): En Faiz Gafiullin va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Gonzalo Yarza va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FCCP que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ausiàs Burgaya, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): FCCP van sortir al contraatac al minut 57, però Hugo Rubio Envite va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FCCP va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hugo Rubio Envite va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pontus Bladbo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Timisoara Olympic F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 en Dominik Lettrich va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Olympic la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Daniel Huşleag va entorpir al marcador d'en Paul Ganea per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Olympic a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Martin Bánszki va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dominik Lettrich de Olympic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexandru Mâţ de Olympic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Paul Ganea de Olympic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.