Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730777106

Amistoso 730777106 Información oficial sobre el partido 730777106 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Cobajax Alineación oficial del equipo 'Cobajax' en el partido 2 - 2 Ituren Team Alineación oficial del equipo 'Ituren Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cobajax Alineación oficial del equipo 'Cobajax' en el partido 0 - 2 Ituren Team Alineación oficial del equipo 'Ituren Team' en el partido
Tiene suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cobajax

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cobajax contenien la respiració mentre en Jesús Fluixà s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 112 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, Ramón González Blanco va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Cobajax van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 30, però Jesús Fluixà va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cobajax, l'equip va recuperar la pilota al minut 55 i va contraatacar. En Onur Erengül va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Ituren Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Dinç Sunar el va rematar Lukas Topf amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pedro Rosa Viegas Pereira que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Ituren.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Pedro Rosa Viegas Pereira va estar a punt de posar per davant a Ituren amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Alfonso Tirol va impedir un gol cantat.
  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Oinatz Aldanondo marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Dinç Sunar que va xutar a fora per molt poc.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Ituren va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Eduard Ţiple va quedar-se sol davant el porter Juan Alfonso Tirol, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Abdul-Raheem Bin Tamim Al-Nasr quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 54 (Ocasión de falta): Nino Pentasferos va xutar magistralment una falta al minut 54 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Oinatz Aldanondo de Ituren va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dinç Sunar.