Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730777026

Amistoso (Int.) 730777026 Información oficial sobre el partido 730777026 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Corazón Burguillano CD Alineación oficial del equipo 'Corazón Burguillano CD' en el partido 2 - 1 Dakeje Alineación oficial del equipo 'Dakeje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Corazón Burguillano CD Alineación oficial del equipo 'Corazón Burguillano CD' en el partido 2 - 0 Dakeje Alineación oficial del equipo 'Dakeje' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corazón Burguillano CD

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Després de 25 minuts de partit, Ricardo Muñoz Rubio igualava per Burgui en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36 l'àrbitre va premiar Burgui amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Adam Szoplik va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Burgui sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en David Rodríguez Mazo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 61 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després David Rodríguez Mazo de Burgui va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Dakeje

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 7, Georgi Krasimirov va pentinar un córner cap al segon pal que Massimiliano Romanello va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Dakeje va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alejandro Morante va desviar el xut final de Anselmo Saputo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Emidio Rizzello ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 37, en un 1 contra 1 amb el porter, però Alejandro Morante va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Radosław Jarmijak des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Massimiliano Romanello va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Massimiliano Romanello de Dakeje es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Massimiliano Romanello de Dakeje es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 81.