Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730776992

Amistoso 730776992 Información oficial sobre el partido 730776992 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

powervalencia Alineación oficial del equipo 'powervalencia' en el partido 1 - 0 calamaro Alineación oficial del equipo 'calamaro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
powervalencia Alineación oficial del equipo 'powervalencia' en el partido 1 - 1 calamaro Alineación oficial del equipo 'calamaro' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,2 % 24,2 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

powervalencia

Goles Goles

  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del calamaro. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pablo Vázquez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del powervalencia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Antonio Toro quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

calamaro

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): calamaro va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Félix Vivero va desviar el xut final de Cedric Raveloarison després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del powervalencia. La jugada d'estratègia del calamaro per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Luís Caetano Neves va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de calamaro va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joseph Platje, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 41, quan en Joseph Platje va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.