Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730776602

Amistoso 730776602 Información oficial sobre el partido 730776602 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Atletico de Bender Alineación oficial del equipo 'Atletico de Bender' en el partido 0 - 1 Timii CF Alineación oficial del equipo 'Timii CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico de Bender Alineación oficial del equipo 'Atletico de Bender' en el partido 1 - 1 Timii CF Alineación oficial del equipo 'Timii CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,8 % 3,3 % 78,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Bender

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sergio Vidotto, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): Atletico van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 41 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Sämi Rieck no va ser gens encertat.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Sämi Rieck no va ser aprofitada per en Sergio Vidotto que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Timii CF

Goles Goles

  • 106 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Timii sempre confia amb les genialitats d'en Pol Uguet; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Timii van sortir al contraatac al minut 28, però Ermenegildo Palpacelli va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atletico. La jugada d'estratègia del Timii per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Guillermo Rinconete va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.