Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730775455

Amistoso (Int.) 730775455 Información oficial sobre el partido 730775455 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Castolo F.C. Alineación oficial del equipo 'Castolo F.C.' en el partido 3 - 0 Warriors Savigny Alineación oficial del equipo 'Warriors Savigny' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Castolo F.C. Alineación oficial del equipo 'Castolo F.C.' en el partido 7 - 0 Warriors Savigny Alineación oficial del equipo 'Warriors Savigny' en el partido
Es un cenizo 7.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castolo F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Ander Cendegui va donar a Castolo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Castolo va aconseguir el 2 - 0 quan Tobi Rothmaier va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Tobi Rothmaier va augmentar l'avantatge de Castolo a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Justin Friese es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Lohrasp Adib Neyshabouri, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Tobi Rothmaier, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Justin Friese. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Kenneth Sitter una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Arno Gréaux va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Miguel Ángel Galván va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Bellucci.

Warriors Savigny

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 64 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Steven Turner, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Warriors va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 83 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Fulvio Pruppete de Warriors va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.