Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730775351

Amistoso (Int., RC) 730775351 Información oficial sobre el partido 730775351 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

C.D. Alcudia de Crespins Alineación oficial del equipo 'C.D. Alcudia de Crespins' en el partido 1 - 5 Tryton Alineación oficial del equipo 'Tryton' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
C.D. Alcudia de Crespins Alineación oficial del equipo 'C.D. Alcudia de Crespins' en el partido 1 - 9 Tryton Alineación oficial del equipo 'Tryton' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Alcudia de Crespins

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Crespins contenien la respiració mentre en Daniel Hackenberg s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Daniel Hackenberg que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tryton

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 34 minuts Marek Kolano va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 38, quan Dávid Dobi va posar els visitants Tryton per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): José María Morata de Tryton va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 61. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 71 de partit va donar a Tryton l'avantatge per 1 - 4. Jan Michta en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Marek Kolano va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 66 (Ocasión de falta): Zlatko Rodi va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dawid Soiński de Tryton va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dawid Soiński va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Tryton va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.