Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730775020

Amistoso (Int., RC) 730775020 Información oficial sobre el partido 730775020 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

RMR The Titans Alineación oficial del equipo 'RMR The Titans' en el partido 2 - 3 F.C. Sasso Nero Alineación oficial del equipo 'F.C. Sasso Nero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RMR The Titans Alineación oficial del equipo 'RMR The Titans' en el partido 3 - 1 F.C. Sasso Nero Alineación oficial del equipo 'F.C. Sasso Nero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,3 % 3,5 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RMR The Titans

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Pablo Rueda Marín va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Titans empatava el partit, 1 a 1, al minut 20.
  • 103 Minuto 72 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Titans per la dreta va donar com a resultat un gol de Pablo Rueda Marín al minut 72 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Titans enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Titans Óscar Sáez quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Roberto Villafuentes va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al 52, Óscar Sáez hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Boudewijn Fernee. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Pablo Rueda Marín no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Antonio Aguilar de Titans amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C. Sasso Nero

Goles Goles

  • 137 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 3 una excel·lent centrada de Ezio Lorenzoni va arribar a Giachen Wollschlegel, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 170 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Franz Bernd Tratzmiller posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Emmanuel Theiler va augmentar l'avantatge de Sasso a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.