Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730774746

Amistoso (Int.) 730774746 Información oficial sobre el partido 730774746 en Hattrick

26.03.2024 18:30:00

Kickerschurken Alineación oficial del equipo 'Kickerschurken' en el partido 3 - 4 alzadearriba Alineación oficial del equipo 'alzadearriba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kickerschurken Alineación oficial del equipo 'Kickerschurken' en el partido 1 - 3 alzadearriba Alineación oficial del equipo 'alzadearriba' en el partido
Tiene suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,7 % 1,7 % 83,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kickerschurken

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En Ivo Laća entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Kickerschurken, un peu providencial d'en Thomas Raestrup va situar el 1-3 al panell digital.
  • 104 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Holger Kalkhoff va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3.
  • 104 Minuto 82 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Kickerschurken al minut 82. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Holger Kalkhoff va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 3 - 4.

alzadearriba

Goles Goles

  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de alzadearriba va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Abdou Mohamed Sambi, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10, un xut de Marco Casadio des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): El alzadearriba era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en László Csetneky va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 72 de partit va donar a alzadearriba l'avantatge per 2 - 4. László Csetneky en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vitalic Bucataru de alzadearriba va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.