Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730774669

Amistoso (RC) 730774669 Información oficial sobre el partido 730774669 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

Steagua de Telde Alineación oficial del equipo 'Steagua de Telde' en el partido 7 - 4 C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Steagua de Telde Alineación oficial del equipo 'Steagua de Telde' en el partido 6 - 1 C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua de Telde

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Steagua, atacant per l'esquerra al minut 5, va aprofitar el magnífic llançament de Nemesio Iturrista per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 104 Minuto 57 (Gol de penalti): Steagua aconseguia el 2 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Jesús Castelltelsor al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 112 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 del partit, el jugador Giosuè Oppedisano de Steagua va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Steagua contenien la respiració mentre en Nemesio Iturrista s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.
  • 123 Minuto 93 (Gol por la derecha): Corria el minut 93 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Totti Montonen, que va posar el 5 - 4 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 104 (Gol por la derecha): Steagua va aconseguir el 6 - 4 quan Nemesio Iturrista va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 112 (Gol por la derecha): Amb 112 minuts jugats, en Sergey Rogozhkin va augmentar l'avantatge de Steagua a 7 - 4 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Nemesio Iturrista va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Giosuè Oppedisano quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José Jiménez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Nemesio Iturrista del Steagua ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergey Rogozhkin de Steagua va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

C.F. Aston Birra

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 28 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Yinon Amir.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Yinon Amir va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 139 Minuto 51 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Manuel Alberto Collantes va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en José Jiménez per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 3
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Steagua. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Carlos Cigarra la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Aston es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 4 arribava al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 41 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Manuel Alberto Collantes va servir per deixar enrere el gegant José Jiménez al minut 41, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Es duien 81 minuts de partit jugats quan Manuel Alberto Collantes va estar a punt de posar per davant a Aston amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Desislav Kodzhamanov va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicola Mancino de Aston amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Koldo Iranzo de Aston va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Alberto Collantes de Aston es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fatih Kavruk.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yinon Amir de Aston es va guanyar la targeta groga merescudament.