Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730774242

Amistoso (RC) 730774242 Información oficial sobre el partido 730774242 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

SPARTA DE SANTS Alineación oficial del equipo 'SPARTA DE SANTS' en el partido 1 - 3 Nastic Sensei Alineación oficial del equipo 'Nastic Sensei' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SPARTA DE SANTS Alineación oficial del equipo 'SPARTA DE SANTS' en el partido 2 - 3 Nastic Sensei Alineación oficial del equipo 'Nastic Sensei' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,3 % 60,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPARTA DE SANTS

Goles Goles

  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Carlos Ardiz entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al SPARTA, un peu providencial d'en Isidro Huarte va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Rubén Galalón va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, Rubén Galalón hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ignacio Valladares. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Nastic Sensei

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): En José ten Brink donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 24 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Nastic. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Vital Mikombe xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, Vital Mikombe va pentinar un córner cap al segon pal que Angelo Piñeiro va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Souhaïb Fadili de Nastic va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 54 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paul Healey de Nastic es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Souhaïb Fadili.