Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730774056

Amistoso (Int., RC) 730774056 Información oficial sobre el partido 730774056 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Jerry's Alineación oficial del equipo 'Jerry's' en el partido 3 - 0 Naviglio Grande Football Club Alineación oficial del equipo 'Naviglio Grande Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jerry's Alineación oficial del equipo 'Jerry's' en el partido 2 - 0 Naviglio Grande Football Club Alineación oficial del equipo 'Naviglio Grande Football Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jerry's

Goles Goles

  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 els aficionats van embogir quan en Florian Röper va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Jerrys.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, Manuel Potestad va pentinar un córner cap al segon pal que Rodolphe Dagana va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Jerrys pel centre va donar un gran resultat: el gol de Manuel Potestad va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rodolphe Dagana va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Antonio Benigni va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Ignacio Romero gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Benigni va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Naviglio Grande Football Club

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Tau Tshireletso va estar a punt de posar per davant a NGFC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jean-Fabrice Salin va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Enrico Galeazzi va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): NGFC va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Enrico Galeazzi es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 78 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Valeriy Vyazovkin amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Enrico Galeazzi l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martin Obr de NGFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.