Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730773909

Amistoso 730773909 Información oficial sobre el partido 730773909 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Dayis cf Alineación oficial del equipo 'Dayis cf' en el partido 4 - 3 Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dayis cf Alineación oficial del equipo 'Dayis cf' en el partido 3 - 1 Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,2 % 4,0 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dayis cf

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, Dayis aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Ataúlfo Sosa va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 102 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Als 66 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Dayis va acabar amb la pilota als peus de Yendelino Muñoz que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Dayis s'esgargamellaven dempeus per esperonar Teodor Urbankowski que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 67 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mohd Ali Khairul Nazar de Dayis aconseguir un gol al minut 68 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Kim Sani es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Ciudad de Huelva

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què 胡 (Hu) 志康 (Zhikang) es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 27, quan Kevin Ferenc va posar els visitants Huelva per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Huelva va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Gaivenis Cechanauskas, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Idir Talal estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Gaivenis Cechanauskas, als 9 minuts, va fallar per ben poc.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Huelva que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Candide De Wilde, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Călin Scutariu quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Călin Scutariu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Gaivenis Cechanauskas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 58 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Huelva va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 73, en un 1 contra 1 amb el porter, però Zain Durrani va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Landor Garcés des de l'esquerra.