Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730773879

Amistoso (Int., RC) 730773879 Información oficial sobre el partido 730773879 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

F.C. FutCat Alineación oficial del equipo 'F.C. FutCat' en el partido 1 - 3 Katmandu Bombers Alineación oficial del equipo 'Katmandu Bombers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C. FutCat Alineación oficial del equipo 'F.C. FutCat' en el partido 0 - 6 Katmandu Bombers Alineación oficial del equipo 'Katmandu Bombers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. FutCat

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 del partit, el jugador Diego Palacios de FutCat va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): FutCat va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan David Contesti va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicasio Olmedo Halcón de FutCat va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Katmandu Bombers

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Momtaz Zaabalawy que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Katmandu.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador de Katmandu Rajan Rumwa va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 37 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, Katmandu va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Tej Khanal, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Tej Khanal va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 14, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alfonso Rosado va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Katmandu va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alfonso Rosado va desviar el xut final de Momtaz Zaabalawy després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rajan Rumwa va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Momtaz Zaabalawy va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Tej Khanal va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Alfonso Rosado va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sugam Kasai, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mahesh Vajagai de Katmandu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.