Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730773852

Amistoso (Int., RC) 730773852 Información oficial sobre el partido 730773852 en Hattrick

26.03.2024 18:25:00

FC Boltzenhöhe 07 Alineación oficial del equipo 'FC Boltzenhöhe 07' en el partido 3 - 2 Athletic United of K Alineación oficial del equipo 'Athletic United of K' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Boltzenhöhe 07 Alineación oficial del equipo 'FC Boltzenhöhe 07' en el partido 1 - 2 Athletic United of K Alineación oficial del equipo 'Athletic United of K' en el partido
Tiene suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Boltzenhöhe 07

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Després de 28 minuts de partit, Feliberto Contreras igualava per Boltzenhöhe en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 186 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Boltzenhöhe va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Gregório de Oliveira.
  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Boltzenhöhe eren letals, i Cedric Biron va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Feliberto Contreras gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eleftherios Panakakis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Athletic United of K

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Erasmos Michos, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Matviy Zad que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Athletic.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Telamonas Gkavakas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Dragutin Mak després de 48 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jaro Tomaschitz va poder desviar-lo a córner.
  • 270 Minuto 59 (Ocasión de falta): Nikos Perivolaris va xutar magistralment una falta al minut 59 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Michelangelo Cirelli va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 63, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jaro Tomaschitz va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erasmos Michos de Athletic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.