Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730773557

Amistoso (Int., RC) 730773557 Información oficial sobre el partido 730773557 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido 1 - 3 FC CSKA SF Alineación oficial del equipo 'FC CSKA SF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido 3 - 3 FC CSKA SF Alineación oficial del equipo 'FC CSKA SF' en el partido
Tiene mala suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPORTINGARRULO

Goles Goles

  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tadeusz Szymczyk ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, SPORTINGARRULO es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): SPORTINGARRULO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Inocencio Cabello va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Tadeusz Szymczyk del SPORTINGARRULO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Heitor Vásquez va estar a punt d'avançar els locals al minut 75 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

FC CSKA SF

Goles Goles

  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 74, quan Okan Buran va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 93 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Plamen Chakúrov que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a CSKA SF.
  • 118 Minuto 108 (Gol evento especial córner peinado): CSKA SF va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Patrick Alexander, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Plamen Chakúrov que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): CSKA SF va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Patrick Alexander es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 99 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 99 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 283 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Florian Gravell, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Florian Gravell va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vladimir Piperkov de CSKA SF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.