Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730773464

Amistoso 730773464 Información oficial sobre el partido 730773464 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Tellería FC Alineación oficial del equipo 'Tellería FC' en el partido 6 - 3 Trocola FC Alineación oficial del equipo 'Trocola FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Tellería FC Alineación oficial del equipo 'Tellería FC' en el partido 5 - 2 Trocola FC Alineación oficial del equipo 'Trocola FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tellería FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 10 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 10 minuts de joc, Sergej Sedminek, corrent com un esperitat, superà primer Diego Guerbillano per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 132 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12, TFC va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Raymond Ose, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 21 minuts, el tirador de faltes del TFC va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Raymond Ose, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): TFC s'avançava al marcador al minut 81, després d'un rebot que va caçar en Marzal Blanco per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 5 - 3 va pujar al marcador quan TFC va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Raymond Ose des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TFC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Håvard Krogh progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 3.

Trocola FC

Goles Goles

  • 154 Minuto 26 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Birk Borg. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 153 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors de Trocola no defallien en cap moment. Producte d'això, en Ville Liljaniemi va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 77 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Juul Schenkhuizen.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Guerbillano de Trocola va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.