Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730772946

Amistoso (Int.) 730772946 Información oficial sobre el partido 730772946 en Hattrick

26.03.2024 19:15:00

Real 'NCasale Alineación oficial del equipo 'Real 'NCasale' en el partido 2 - 1 La carretera alta Alineación oficial del equipo 'La carretera alta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real 'NCasale Alineación oficial del equipo 'Real 'NCasale' en el partido 1 - 1 La carretera alta Alineación oficial del equipo 'La carretera alta' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,7 % 16,9 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real 'NCasale

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, Volodymyr Grigorchuk va pentinar un córner cap al segon pal que Tomas Tranman va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 56 minuts, el tirador de faltes del NCasale va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Cezary Buda, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Cezary Buda va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Doriano Moreggio es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Volodymyr Grigorchuk va rematar alt.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 67 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gabi Pop, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Volodymyr Grigorchuk per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Yves Dullens va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

La carretera alta

Goles Goles

  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Jérôme Hocquard era molt més ràpid que el defensa Tórður Hoydal. Al minut 75, el jugador de carretera va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en David Carner va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 207 Minuto 55 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Shane Kelly va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Constantí Clot de carretera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.