Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730772928

Amistoso (Int., RC) 730772928 Información oficial sobre el partido 730772928 en Hattrick

27.03.2024 10:50:00

Magellan Blågult Alineación oficial del equipo 'Magellan Blågult' en el partido 2 - 1 Pocztowiec Ostrowiec Alineación oficial del equipo 'Pocztowiec Ostrowiec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Magellan Blågult Alineación oficial del equipo 'Magellan Blågult' en el partido 2 - 0 Pocztowiec Ostrowiec Alineación oficial del equipo 'Pocztowiec Ostrowiec' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magellan Blågult

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Robin Flory va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Blågult empatava el partit, 1 a 1, al minut 41.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 68 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Blågult. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Jens Cheseaux xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Elmar Helmlinger, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Pocztowiec Ostrowiec

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): En Przemysław Trojak va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Zbigniew Biziorek la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pocztowiec, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Daniel Toporny va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pocztowiec va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 85, però en Leon Pisarczyk va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Bogucki de Pocztowiec va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Przemysław Trojak de Pocztowiec va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Szczepan Paździorko de Pocztowiec la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.