Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730772815

Amistoso (Int., RC) 730772815 Información oficial sobre el partido 730772815 en Hattrick

26.03.2024 19:20:00

FC Boeing Alineación oficial del equipo 'FC Boeing' en el partido 7 - 1 Club Atco. Democratico Alineación oficial del equipo 'Club Atco. Democratico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Boeing Alineación oficial del equipo 'FC Boeing' en el partido 7 - 1 Club Atco. Democratico Alineación oficial del equipo 'Club Atco. Democratico' en el partido
Tiene un resultado normal 6.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Boeing

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 28 gràcies a la jugada de Gino Mammoliti, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Beniamino Valt va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Amb 42 minuts jugats, en Diego Tartamella va augmentar l'avantatge de Boeing a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Boeing va aconseguir el 4 - 0 quan Francesco Ranica va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Ugo Tschudi de Boeing va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Boeing a 6 - 1. Timothy Franzoni va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Boeing pel centre va donar un gran resultat: el gol de Francesco Ranica va posar el 7 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Davide Cimino gairebé va marcar per a Boeing des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfio Fait de Boeing amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francesco Ranica.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Gino Mammoliti de Boeing va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Club Atco. Democratico

Goles Goles

  • 153 Minuto 44 (Gol por la derecha): C.A.D. van aconseguir el 4 - 1 que retallava diferències al minut 44 quan Óscar Quintero sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ernest Bacardí de C.A.D. va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a David Sallent que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Quintero de C.A.D. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85, Ralph Pasquier de C.A.D. va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.