Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730772342

Amistoso (Int.) 730772342 Información oficial sobre el partido 730772342 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido 1 - 4 FC Lange Poten Alineación oficial del equipo 'FC Lange Poten' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido 0 - 5 FC Lange Poten Alineación oficial del equipo 'FC Lange Poten' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camerún Futbito

Goles Goles

  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Tino Serrano de Pablo va anar directament als peus de Roberto Radigales que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Camerún va anar a parar a la dreta de l'atac on en Amadeo Arardo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Camerún va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nacho Alcázar, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Asier Mijara es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roberto Radigales.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leonardo Buazo de Camerún es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.

FC Lange Poten

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ingmar Groszbointer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Yip Wijdenbosch va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 30, i va fer pujar el 0 - 2 per a Lange.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Abdolrahman Moheb de Lange va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 76, Lange va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fokko Logister.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Lange quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Joonas Piirto va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marián Zapalač al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 40 (Ocasión de falta): Emanuel Kalff va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Marián Zapalač de Lange va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 64 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Kai van Egmond va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Abdallah Draoui va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marián Zapalač després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Abdallah Draoui va poder desviar-lo a córner.