Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730772065

Amistoso (Int.) 730772065 Información oficial sobre el partido 730772065 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 2 - 0 WeißRotCannsatt1893 Alineación oficial del equipo 'WeißRotCannsatt1893' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 3 - 0 WeißRotCannsatt1893 Alineación oficial del equipo 'WeißRotCannsatt1893' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Ilmari Rasimus va donar a Tropikal un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alberto Yurre es va introduir dins la defensa central al minut 55, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Tropikal va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Francesc Sardiné va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Tropikal va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Yoshimar Rivero ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Borxa Serodio per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Matthäus Lauerhof va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ángel Villagómez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Borxa Serodio va estar a punt de sentenciar el partit al minut 47, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Alberto Yurre gairebé va marcar per a Tropikal des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Carlos Alberto Espíndola, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ángel Villagómez de Tropikal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

WeißRotCannsatt1893

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Okko Althaler va fer al minut 31 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ivan Tončo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivan Tončo de WeißRotCannsatt1893 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.