Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730771650

Amistoso (Int.) 730771650 Información oficial sobre el partido 730771650 en Hattrick

27.03.2024 14:00:00

SK Němčice City Alineación oficial del equipo 'SK Němčice City' en el partido 2 - 1 MiK Kaluga Alineación oficial del equipo 'MiK Kaluga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
SK Němčice City Alineación oficial del equipo 'SK Němčice City' en el partido 5 - 1 MiK Kaluga Alineación oficial del equipo 'MiK Kaluga' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SK Němčice City

Goles Goles

  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Tomáš Pivko va donar a Němčice un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Němčice van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tomáš Pivko va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Němčice es va veure beneficiat per la polèmica al minut 41, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Sakaleshwar Pandit va relliscar al moment de fer el xut i el porter Lars Mischa Petersdorf no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Gaultier Bosman del Němčice ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Reinhard Schessauer va rematar alt.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Gaultier Bosman, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Reinhard Schessauer de Němčice va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aurèle Durel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

MiK Kaluga

Goles Goles

  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 88, Luka Vešović va pentinar un córner cap al segon pal que Waldemar Strenge va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Riek Kernbach quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Anatol' Prygarau va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Teodor Badin va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 42 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Volker Hayward al minut 42 semblava entrar, però Teodor Badin va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Kaluga va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Edmund Binert es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 208 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luka Vešović de Kaluga va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Waldemar Strenge que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Heino Perner de Kaluga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.