Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730771608

Amistoso (Int., RC) 730771608 Información oficial sobre el partido 730771608 en Hattrick

26.03.2024 19:20:00

degiotinaikos Alineación oficial del equipo 'degiotinaikos' en el partido 7 - 0 pelotari Alineación oficial del equipo 'pelotari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
degiotinaikos Alineación oficial del equipo 'degiotinaikos' en el partido 8 - 0 pelotari Alineación oficial del equipo 'pelotari' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

degiotinaikos

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): degiotinaikos prenia la batuta de l'encontre al minut 15, quan en Carlo Zorino va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 106 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Carlo Zorino sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 21 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de degiotinaikos a 3 - 0. Fernando My va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 30 (Gol de falta): Als 30 minuts, Fernando My va ampliar l'avantatge de degiotinaikos amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de degiotinaikos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Armando Coticelli progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Carlo Zorino va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 6 - 0 per a degiotinaikos.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de degiotinaikos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Antonio Paglialunga va posar el 7 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Carlo Zorino una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Rafael Mauri Alarcon va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giampietro Parolisi de degiotinaikos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

pelotari

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): pelotari van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 6, però Roberto Mons va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 254 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Al minut 77 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de pelotari, però Sergio Ramo Martínez no va aconseguir transformar-lo en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lleonard Estrach es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.