Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730771416

Amistoso (Int.) 730771416 Información oficial sobre el partido 730771416 en Hattrick

27.03.2024 17:55:00

Fiku Miku Alineación oficial del equipo 'Fiku Miku' en el partido 1 - 1 La Taronja Mecanica F.C. Alineación oficial del equipo 'La Taronja Mecanica F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fiku Miku Alineación oficial del equipo 'Fiku Miku' en el partido 0 - 1 La Taronja Mecanica F.C. Alineación oficial del equipo 'La Taronja Mecanica F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fiku Miku

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de izi eren letals, i Evaristo Espíndola va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): En Tito Lívio Barcellos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El izi va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Baltazar Mielnicki va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de izi, l'equip va recuperar la pilota al minut 77 i va contraatacar. En Ilya Barkhotkin va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 es va veure una gran oportunitat per a izi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Vittorio Incerpi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Evaristo Espíndola va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de izi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mink Vessies, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

La Taronja Mecanica F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 79 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 79 minuts, Jarosław Kulasek va superar per velocitat Ahmed Al-Ba'dani per posar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alwin Kottob va entorpir al marcador d'en Davide Lainà per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Klemens Deflorian de Mecanica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 28 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Klemens Deflorian se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.