Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730770910

Amistoso 730770910 Información oficial sobre el partido 730770910 en Hattrick

27.03.2024 13:30:00

Fc Orval Alineación oficial del equipo 'Fc Orval' en el partido 3 - 0 KVV DUVEL Alineación oficial del equipo 'KVV DUVEL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fc Orval Alineación oficial del equipo 'Fc Orval' en el partido 5 - 0 KVV DUVEL Alineación oficial del equipo 'KVV DUVEL' en el partido
Tiene mala suerte 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Orval

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Vic Quintart de Fc Orval, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Fc Orval va aconseguir el 2 - 0 quan Juan Buelna va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Remon Hovestad va incrementar l'avantatge de Fc Orval amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Vic Quintart del Fc Orval ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Franco Giuffrida al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gertje Romein va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Antti Sivonen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Franco Giuffrida va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Gábor Vrbovszki, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Igortz Gorosabal de Fc Orval es va guanyar la targeta groga merescudament.

KVV DUVEL

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Duvel VV va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Aliaksej Kazimeravich, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 250 Minuto 57 (Ocasión de falta): Després de 57 minuts, Aliaksej Kazimeravich va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Jacob Thoma el va poder desviar a córner.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Duvel VV va anar a parar a la dreta de l'atac on en Cesare Da Concesio, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.