Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730770633

Amistoso (Int., RC) 730770633 Información oficial sobre el partido 730770633 en Hattrick

27.03.2024 18:05:00

Bigmika Poznań Alineación oficial del equipo 'Bigmika Poznań' en el partido 5 - 0 Kattegat Raiders FC Alineación oficial del equipo 'Kattegat Raiders FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Bigmika Poznań Alineación oficial del equipo 'Bigmika Poznań' en el partido 4 - 2 Kattegat Raiders FC Alineación oficial del equipo 'Kattegat Raiders FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,4 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bigmika Poznań

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Bigmika, atacant per l'esquerra al minut 36, va aprofitar el magnífic llançament de José Wells per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Błażej Kosiada, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Bigmika.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bigmika va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Edgardo Balotelli progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en José Wells, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 86, en Aleks Latosiński del Bigmika va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Flavian Conciu que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Bigmika van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 16 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Flavian Conciu, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Wells. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juliusz Wirmańczyk de Bigmika la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Wells de Bigmika va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Kattegat Raiders FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Philipp Pucher que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cancio Aguilera va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ervigio Pastore va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Celso Salinas.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Genaro Faverau de Kattegat va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.