Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730770541

Amistoso 730770541 Información oficial sobre el partido 730770541 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

phampa team Alineación oficial del equipo 'phampa team' en el partido 8 - 0 Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
phampa team Alineación oficial del equipo 'phampa team' en el partido 6 - 0 Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido
Tiene suerte 6.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

phampa team

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a phampa va ser Güler Yarar.
  • 190 Minuto 18 (Gol de falta): El Güler Yarar va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel phampa. 2-0.
  • 135 Minuto 24 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Paulo Baldaquí va demostrar la seva experiència quan al minut 24 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 0. És un murri!
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de phampa a 4 - 0. Carlos Oliva va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de phampa pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nemesio Arnaldo va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Paulo Baldaquí, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a phampa.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de phampa va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Güler Yarar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marko Šegovič va aprofitar per marcar el 8 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Paulo Baldaquí va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Nemesio Arnaldo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pedro Fortún va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Paulo Baldaquí va rematar alt.

Sancti Petri United

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mario Cabassi es va comportar com un juvenil al minut 84 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 205 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Gustavo Arregui de Sancti va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Thomas Ellingsen al minut 86 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!