Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730770408

Amistoso 730770408 Información oficial sobre el partido 730770408 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Tialos Alineación oficial del equipo 'Tialos' en el partido 2 - 2 roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tialos Alineación oficial del equipo 'Tialos' en el partido 2 - 0 roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tialos

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, Matias Kurkisuo va pentinar un córner cap al segon pal que Alejandro Fariñas va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Attilio Mortai de Tialos aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 13 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Alberto Manhattan va servir per deixar enrere el gegant Leopold Maner al minut 13, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Tialos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fabián Imhoff va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ervín Ferik.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Attilio Mortai va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Herluf Svendsen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 es va veure una gran oportunitat per a Tialos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fabián Imhoff, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

roots reggae

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Julian Rozynek va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a reggae.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): En Leopold Maner va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En 郭 (Guo) 广明 (Guangming) va encarar al porter al 57, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de reggae va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nahuel Santelices, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.