Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730770317

Amistoso (Int., RC) 730770317 Información oficial sobre el partido 730770317 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 4 - 1 Leicester City F.C.. Alineación oficial del equipo 'Leicester City F.C..' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 5 - 0 Leicester City F.C.. Alineación oficial del equipo 'Leicester City F.C..' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jacinto Hotdog

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jaio Oloaga de Jacinto va aconseguir igualar el partit al minut 28, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el Jacinto va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alberto Alquézar, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Jacinto va aconseguir el 3 - 1 quan Txema Sietes va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Jacinto a 4 - 1. Estanislau Nazara va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 el Jacinto va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alberto Salazar no va estar gens encertat.
  • 290 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Estanislau Nazara va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Eugèni Callarisa de Jacinto va intentar batre la porteria rival al minut 25 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alberto Salazar de Jacinto va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eugèni Callarisa va rematar alt.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Eduardo Guardiola, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 290 Minuto 82 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Estanislau Nazara era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 82. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Juan Alfredo Cunchillos de Jacinto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Estanislau Nazara.

Leicester City F.C..

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): 洪 (Hong) 安源 (Anyuan) estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. 劉 (Liu) 福宇 (Fuyu) va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 4.