Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730770132

Amistoso (Int., RC) 730770132 Información oficial sobre el partido 730770132 en Hattrick

26.03.2024 18:25:00

SC Farmsen Alineación oficial del equipo 'SC Farmsen' en el partido 4 - 2 St. Croix Destroyers Alineación oficial del equipo 'St. Croix Destroyers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
SC Farmsen Alineación oficial del equipo 'SC Farmsen' en el partido 6 - 1 St. Croix Destroyers Alineación oficial del equipo 'St. Croix Destroyers' en el partido
Tiene mala suerte 6.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Farmsen

Goles Goles

  • 110 Minuto 16 (Gol de falta): Thẩm Hiếm va aconseguir l'empat per a SCF mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el SCF va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Sören Ole Köbler, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SCF van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sören Ole Köbler va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SCF va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sören Ole Köbler progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rudolf Friedrich Weinhart per poc que no incrementa el marcador al minut 59. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nicholas Freed va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sören Ole Köbler va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

St. Croix Destroyers

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Matt Garnand que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Brad Broughton que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12 Samuel Falkensee va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Matt Garnand, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de STXDes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Travis McMinn va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 208 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Brad Broughton de STXDes va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Michael Rickard que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.