Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730770089

Amistoso (Int., RC) 730770089 Información oficial sobre el partido 730770089 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 0 - 4 Reading Club cba Alineación oficial del equipo 'Reading Club cba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 0 - 8 Reading Club cba Alineación oficial del equipo 'Reading Club cba' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E Xarxa

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 81 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alejandro Viguera, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Reading Club cba

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Reading va ser finalitzada des de l'esquerra per Dante Vilela al minut 21. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, un xut de Shakra Waldring des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Yeison Rebolledo, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Farzad Jamalzadeh va augmentar l'avantatge de Reading a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Yeison Rebolledo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Diego Montilla va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Reading quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Shakra Waldring va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Shakra Waldring va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Farzad Jamalzadeh de Reading va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.