Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730770023

Amistoso (Int.) 730770023 Información oficial sobre el partido 730770023 en Hattrick

27.03.2024 23:15:00

CF SEYBO FC Alineación oficial del equipo 'CF SEYBO FC' en el partido 4 - 1 Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF SEYBO FC Alineación oficial del equipo 'CF SEYBO FC' en el partido 2 - 1 Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido
Tiene suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,7 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF SEYBO FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 9 (Gol de falta): Al minut 9, SEYBO van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Víctor Manuel Fajardo va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 21, en Freddy Hurtado la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Daniel Endara que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Octav Limbutu va incrementar l'avantatge de SEYBO amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a SEYBO i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 89 minuts de joc. Mentre en Víctor Manuel Fajardo el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Rolando Pizani, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de SEYBO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lewis Araque, però el porter rival va fer una gran aturada.

Granada Boys

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador de Granada Drąsas Dunajevas va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 4 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Achintya Patel quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Drąsas Dunajevas quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Artur Ryżyński de Granada la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.