Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730770022

Amistoso (Int.) 730770022 Información oficial sobre el partido 730770022 en Hattrick

27.03.2024 22:50:00

Kaman FC Alineación oficial del equipo 'Kaman FC' en el partido 2 - 3 Unión Española Nacional F.C Alineación oficial del equipo 'Unión Española Nacional F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Kaman FC Alineación oficial del equipo 'Kaman FC' en el partido 0 - 7 Unión Española Nacional F.C Alineación oficial del equipo 'Unión Española Nacional F.C' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaman FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Corria el minut 15 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Panos Stathopoulos, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nacionales. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Panos Stathopoulos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Kaman es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74, Jimmy Coney arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Panos Stathopoulos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Unión Española Nacional F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Als 35 minuts de partit, Kévin Ledain de Nacionales va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 162 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Friedrich Satuffer, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 72.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Friedrich Satuffer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Friedrich Satuffer va marcar al minut 3 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Nacionales a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Victor Hedinger va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 260 Minuto 62 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Tadmar Joseph, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, David Toledo de Nacionales va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.