Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730769870

Amistoso (Int.) 730769870 Información oficial sobre el partido 730769870 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Moratalaz United EVO Alineación oficial del equipo 'Moratalaz United EVO' en el partido 4 - 1 NAM DINH CITY Alineación oficial del equipo 'NAM DINH CITY' en el partido
4 / 6 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 3
2 / 2 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
1 / 3 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 1
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 2
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
63 % Posesión 45' 37 %
62 % Posesión 90' 38 %
Normal Táctica Jugar creativamente
Moratalaz United EVO Alineación oficial del equipo 'Moratalaz United EVO' en el partido 4 - 1 NAM DINH CITY Alineación oficial del equipo 'NAM DINH CITY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Moratalaz United EVO Alineación oficial del equipo 'Moratalaz United EVO' en el partido 5 - 0 NAM DINH CITY Alineación oficial del equipo 'NAM DINH CITY' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moratalaz United EVO

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Moratalaz contenien la respiració mentre en Valentin Houdek s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Crispiniano Lozano Hernando va donar a Moratalaz un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): En Otash Salih entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Moratalaz, un peu providencial d'en Valentin Houdek va situar el 3-1 al panell digital.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Moratalaz va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rubén de la Orden Ibáñez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Xavián Núñez del Prado va rematar alt.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Valentin Houdek, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Crispiniano Lozano Hernando.

NAM DINH CITY

Goles Goles

  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 31 minuts de joc, Nguyễn Trung Nguyên, corrent com un esperitat, superà primer Otash Salih per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Mateo López no va ser aprofitada per en Claudio Bartoloni que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Thomas Fedel la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de DINH havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Võ Tuấn Chương de DINH va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.