Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730769187

Amistoso (Int., RC) 730769187 Información oficial sobre el partido 730769187 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Andújar HEAT Alineación oficial del equipo 'Andújar HEAT' en el partido 3 - 4 sezione grignano Alineación oficial del equipo 'sezione grignano' en el partido
0 / 1 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 6
0 / 0 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 2
0 / 0 Evento 141Goles de contra por el centro/Evento 241Ocasiones de contra por el centro 0 / 2
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 2
0 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
60 % Posesión 45' 40 %
59 % Posesión 90' 41 %
Tiros lejanos Nivel de táctica: 4 Táctica Contraataques Nivel de táctica: 13Nivel de táctica: 13
Andújar HEAT Alineación oficial del equipo 'Andújar HEAT' en el partido 3 - 4 sezione grignano Alineación oficial del equipo 'sezione grignano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Andújar HEAT Alineación oficial del equipo 'Andújar HEAT' en el partido 2 - 0 sezione grignano Alineación oficial del equipo 'sezione grignano' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andújar HEAT

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 59 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Manuel Cuartas ja els havia advertit que el porter contrari, en Matteo Boiano, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Antonio Méndez Castro va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de AnduHEAT Miquel Falcó, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Matteo Boiano. El marcador continuava 1 - 0.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Guillem Favà de AnduHEAT va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Manuel Cuartas de AnduHEAT és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 1.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Pedro Erdozaín de AnduHEAT va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 2.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de AnduHEAT, Joaquín Benedit, col·locà la pilota just a les mans d'en Matteo Boiano. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Eulatz Imintola de AnduHEAT va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

sezione grignano

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de grignano, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Patrick Ovesson va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de grignano, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Mikko Lehtisyrjä va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 60, un contraatac del grignano no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Mikko Lehtisyrjä perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio Bonelli va fer una magnífica centrada, però la rematada de Samuele Macchiarini va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Antonio Gerardo Brunetti va ridiculitzar a en Eulatz Imintola amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Mikko Lehtisyrjä va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Matteo Boiano de grignano va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Patrick Ovesson de grignano anava molt fort i col·locat però Joaquín Benedit no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 0.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Samuele Macchiarini va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de grignano a la tanda de penals: 1 - 1!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de grignano Arnaldo Franci no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Joaquín Benedit es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): En Antonio Bonelli no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Joaquín Benedit encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 3 per a grignano.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Lulan Ilaj va xutar fora per a grignano, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Mikko Lehtisyrjä de grignano, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Joaquín Benedit en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.