Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730769178

Amistoso (Int., RC) 730769178 Información oficial sobre el partido 730769178 en Hattrick

27.03.2024 10:50:00

SV LeGrind 05 Alineación oficial del equipo 'SV LeGrind 05' en el partido 3 - 5 anem Alineación oficial del equipo 'anem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SV LeGrind 05 Alineación oficial del equipo 'SV LeGrind 05' en el partido 2 - 3 anem Alineación oficial del equipo 'anem' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,3 % 58,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV LeGrind 05

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): El LeGrind no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Amir Pouyan Oloumi es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.
  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Amir Pouyan Oloumi, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 5 per a LeGrind.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 84 de partit i el marcador es posà 3 - 5 quan en Amir Pouyan Oloumi, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el LeGrind a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12, Amir Pouyan Oloumi quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

anem

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a anem prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Talal Udobro.
  • 139 Minuto 28 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Talal Udobro va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Émilien Boudot per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 2
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 29 de partit va donar a anem l'avantatge per 0 - 3. Fredo Paiva en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Eudoro Donatelli de anem l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 59 de partit.
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Gianluca Carlo Aurigemma la va convertir en gol amb un remat de cap en Alexis Dejardin tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 65 el marcador es va actualitzar: 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 11 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 11 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Fredo Paiva, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Fredo Paiva va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Talal Udobro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dmitriy Mityukhin de anem va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.