Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730768901

Amistoso (Int., RC) 730768901 Información oficial sobre el partido 730768901 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

C.E.BERGUEDÀ Alineación oficial del equipo 'C.E.BERGUEDÀ' en el partido 6 - 0 el rey del tomate Alineación oficial del equipo 'el rey del tomate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
C.E.BERGUEDÀ Alineación oficial del equipo 'C.E.BERGUEDÀ' en el partido 9 - 0 el rey del tomate Alineación oficial del equipo 'el rey del tomate' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E.BERGUEDÀ

Goles Goles

  • 120 Minuto 23 (Gol de falta): Una falta al minut 23 va provocar un lliure directe. Joan Josep Camarasa el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Joan Josep Camarasa va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): C.E.BERGUEDÀ va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Maties Simó va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de C.E.BERGUEDÀ va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Albà Padrós progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Basili Mercadé va incrementar l'avantatge de C.E.BERGUEDÀ amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, C.E.BERGUEDÀ va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pep Baussà, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Enrique Sbampato al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nofre Llidó va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

el rey del tomate

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 12 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Egor Makanov va ridiculitzar a en Basili Mercadé amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.