Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730768886

Amistoso (Int.) 730768886 Información oficial sobre el partido 730768886 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

MENSAJIHS Alineación oficial del equipo 'MENSAJIHS' en el partido 3 - 1 Cross of St Barts Alineación oficial del equipo 'Cross of St Barts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MENSAJIHS Alineación oficial del equipo 'MENSAJIHS' en el partido 2 - 0 Cross of St Barts Alineación oficial del equipo 'Cross of St Barts' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MENSAJIHS

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): MENSAJIHS equilibrava la balança al minut 35. En Gabriel Odermatt, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador Hjalmar við Reiðlið de MENSAJIHS, després de 38 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de MENSAJIHS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Javier Valiente Negrón va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Soufiane Sousani va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MENSAJIHS.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Dex Conroy va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Francisco Antonio Quilapán de MENSAJIHS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Francisco Antonio Quilapán va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Hjalmar við Reiðlið gairebé va marcar per a MENSAJIHS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dex Conroy.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Zvika Nachlieli de MENSAJIHS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Cross of St Barts

Goles Goles

  • 139 Minuto 14 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Józef Sygnowski va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Dex Conroy per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Mohamed Mroivili va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Loris Wiblishauser quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Domingo Poeta, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Loris Wiblishauser va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Werner Husty de Cross es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.